Osram Cool Blue Intense Next Gen. Halogen lampor för personbilar

Nya Osram cool blue intense serien är mer kraftfull serie än den tidigare generationen av cool blue intense halogenlampor för personbilar. Next gen serien ger upp till 100% mer ljus och upp till 5000 kelvin som ger ett vitare sken som liknar moderna led lampor. Med cool blue intense next gen får du en bättre körupplevelse och bättre sikt jämfört mot standard lampor. Standard halogen lampor har färgtemperatur mellan 3200-3500 kelvin vilket ger ett varmvitt sken som ger sämre kontraster jämfört mot Xenon och led som oftast har ett högre kelvin värde som överstiger 4000 kelvin. Nya cool blue intense serier har högt kelvin värde upp till 5000 kelvin likt Xenon och led lampor. Serien är E-Märkt och laglig att använda på trafikerad väg. 

 

Rea!
Det ursprungliga priset var: kr249.00.Det nuvarande priset är: kr205.00. inkl.moms
Osram cool blue intense test

Halogen lampa med bra kontrast 

Här syns det tydligt att Osram next gen halogen lampor presterar bra när det gäller kontraster. Testet är utfört på samma villkor med osram standard H7 lampor och cool blue intense next gen H7. Bilen är inte flyttad mellan testen och det är samma bil och reflektorer som lamporna sitter i. 

Man ser tydlig skillnad på kontraster med cool blue intense next gen. (övre bilden). Det blir skarpare sken och kan bidra till säkrare mörkerkörning och du har möjlighet att uppfatta faror på vägbanan tidigare.   

 

Cool blue intense next gen Halogen finns  i lamptyper 

Osram cool blue intense jämförelse strålkastare

Testbil VW Polo från 2003 halvljuslampa H7 cool blue intense next gen.