Ledramp för alla behov

Här nedan finner du ett utbud av våra ledramper. Vi säljer ramper från kända varumärken, så som: Osram, Oledone och Ledson. Tanken är att du ska kunna hitta en riktigt bra och prisvärd ledramp som passar dig och ditt fordon!

Rea!
Det ursprungliga priset var: kr2,039.00.Det nuvarande priset är: kr1,539.00. inkl.moms
Rea!
Det ursprungliga priset var: kr3,987.00.Det nuvarande priset är: kr3,487.00. inkl.moms
Rea!
Det ursprungliga priset var: kr6,428.00.Det nuvarande priset är: kr5,785.20. inkl.moms
Rea!
Det ursprungliga priset var: kr3,939.00.Det nuvarande priset är: kr2,939.00. inkl.moms
Rea!
Det ursprungliga priset var: kr6,434.00.Det nuvarande priset är: kr5,434.00. inkl.moms
Rea!
Det ursprungliga priset var: kr3,595.00.Det nuvarande priset är: kr3,195.00. inkl.moms
Rea!
Det ursprungliga priset var: kr1,995.00.Det nuvarande priset är: kr1,295.00. inkl.moms
kr3,495.00 inkl.moms
kr2,995.00 inkl.moms

Ledramp – ett populärt alternativ

Ledramp har kommit att bli ett populärt alternativ i ’’extraljus-världen’’ och kan också användas som tex. arbetsljus eller backljus. Det finns många olika alternativ på ljusbild, lumen, kelvin och mått för att just hitta en ramp för dig och ditt fordon. Vi har noga valt ut varumärken som håller hög standard då jobbar mot långsiktiga mål vill vi inte sälja ledramper som håller måttet. 

Fördelar med ledramp

Den stora fördelen mned ledramp till bil eller lastbil är säkerheten för alla som vistas som trafikanter. Sikten är avgörande om du skall hinna få stopp i tid på ditt fordon. 

En ledramp behöver inte förstöra utseendet på din bil då den ofta är tunn och smal vilket gör den enkel att dölja i grillen men få bra sikt ändå vid mörkerkörning. Du kan oftast ha funktionen kvar på andra säkerhetssystem i bilen så som parkering sensorer och kameror. 

Du får ett minskat luftmotstånd jämfört med runda traditionella extraljus, vilket i sin tur gör att du kan spara bränsle. Väljer du att tex. byta ut de runda extraljusen till ledramper på din lastbil så kommer bränsleförbrukningen att gå ner.

Ramperna går att montera snyggt, diskret samt stöldskyddat.

Det finns ett alternativ som passar just dig och ditt fordon eftersom det finns en mängd med olika modeller. Olika ljusbilder, raka, kurvade, olika lumen, kelvin, watt, mått osv. Listan kan göras lång!

Arbetsljus eller backljus

Som det står skrivet ovan så kan en ramp med fördel också användas som backljus eller arbetsbelysning. Du kommer att få mycket ljus, med låg strömförbrukning som också går, om du vill, att montera väldigt diskret.

Det finns även större arbetsljus ledramper med gavelbeslysning som monteras på lastbilar, lastmaskiner, skogsmaskiner, grävmaskiner osv. Dessa ledramper har en stor förmåga att sprida ljuset så mycket som möjligt.

Summering

En ledramp går med andra ord att använda precis som du vill och behöver, oavsett om fordonet har 12V eller 24V elsystem.    

 

Montera ledramp infällt i grillen lätt med 2 delat fäste

Ledramp till en XC60 volvo där kunden önskade få den infällt men också kunna justera ljuset enkelt själv. Vi har kapat ur i grillen för att få in rampen så den inte sticker ut. Vi använde de tvådelade fästen vi utvecklat själva. 

Led rampen är en Epix 20+ från ledson som ger ett brett ljus med användbart ljus 530 meter med powerboost läget.

Volvo XC60 innan 2018 behövs det inte något canbus interface då det är analog 12 volts tillslag till helljuset. För att mäta upp helljuset på volvo måste man mäta genom kablaget och ha lyktan ansluten. 

Tips på volvo börja att mäta på denna kabel. (Fram ifrån längst ner till vänster i kontaktstycket.)